Mirakler midt i kaos

Corona har vendt op og ned på vores verden som vi kender den, og vi bliver nemt grebet af frygt. Frygt for at miste vores arbejde, frygt for at blive syg, frygt for at dø. Frygt for at miste håbet.

Gud siger, at vi ikke skal frygte: “Stå fast og vær modig! Vær ikke bange eller frygtsom! Husk, at jeg er Herren, din Gud, og jeg vil hjælpe dig med alt, hvad du skal gøre.”

Som menneske i denne verden kan det være svært. Vi fokuserer på problemerne i denne verden og det kaos vi står midt i. Men når vi gør det, mister vi fokus på det, der giver os håb: Guds kærlighed, hjælp og støtte.

I stedet for at se på verden, se på Jesus. Fokuser på ham og hans kærlighed til verden. Hans kærlighed til dig. De mirakler han stadig gør i denne verden.

Mirakler er fantastiske… og de sker også nu … selv under Corona. Men det finurlige ved mirakler er, at vi selv skal bede om dem. Gud ønsker, at vi griber ud efter dem. Med rene hjerter og ren tro. Hvis vi inderligt beder ham om selv det vildeste mirakel, vil han lade det ske. Nogle gange sker det på andre måder, end vi havde forestillet os det.

I 2020 har jeg oplevet så mange mirakler, at jeg nær glemmer dem. Men jeg prøver at fokusere på dem og huske på dem hver dag. Jeg har en lille bog med min liste med personer jeg beder for og situationer, hvor jeg ønsker at Gud griber ind. I bogen er der en side med de mirakler jeg oplever. Jeg beder til, at miraklerne må komme til at fylde det meste af bogen med tiden :0)

I 2020 har jeg oplevet:At få Jesus ind i mit liv. Fordi jeg bad ham om det. At blive helbredt for mit eksem, som lægerne havde defineret som kronisk. “Der findes ingen mirakelkur” sagde de. Jeg er blevet bedt for, og eksemen er nu væk. Engang imellem kommer der små pletter på huden, og i stedet for at miste modet, takker jeg Jesus for helbredelsen. Og så har de vist sig at forsvinde i løbet af en dags tid.

Min datter er fri for angst: Jeg har oplevet at min datter har fået glæde og ro i sit hjerte. Efter en svær tid hvor hun havde angst og vi ikke rigtig vidste, hvordan hun skulle hjælpes og hvor lang tid det ville tage, er hun blevet glad igen.

Min veninde er helbredt for sin astma. En dag da min veninde var på besøg bad vi Gud gribe ind i hendes liv. Både for at helbrede sygdommen og bane vejen for hendes fremtid. Efter bønnen har hun ikke haft astma og hun har nu en flytning i vente.

Vores hund blev rask. Ja, det lyder fjollet, men Gud elsker også dyrene. Så da Chili fik blærebetændelse og jeg var ved at gå til af stress over at skulle indsamle prøver til dyrelægen, valgte vi i stedet at lægge hænderne på hende og bede. Tja, kan kun sige at hun holde op med at tisse alle mulige mærkelige steder.

Et mennesker jeg har nært og kært har mødt Jesus og har fået fred og ro i sit hjerte. Der venter noget godt …

Min datters veninde har været bortrejst i 2 år og har været savnet. Ca. en uge efter at vi begyndte at bede for, at hun måtte komme tilbage til Danmark, ringede hun for at fortælle, at hun var på vej hjem igen.

Vi har bedt for en lille dreng med en kronisk uhelbredelig sygdom, der gør, at han skal have blodtransfusion hver 14. dag. Mellem transfusionerne bliver han dårlig, får høj feber, blod i urinen og vil ikke spise. Efter bønnen har Gud grebet ind og drengen gør nu tydelige fremskridt. Hans planlagte transfusion blev udskudt fordi prøver viste, at blodprocenten var steget. Lægerne kunne se, at han så rask ud og spiste, så de “gik med til” at rykke transfusionen 8 dage. Vi beder videre for, at han må blive fuldt ud helbredt. Så dejligt at opleve. Drengens far har fået Jesus ind i sit liv. En ung mand der har haft problemer i sit liv med stoffer og misbrug har taget imod Jesus i sit liv og fået ro i hjertet. Vi beder for, at han fortsat må følge den gode vej, som Jesus har vist ham, så han kan være et super stærkt forbillede for sin søn og de mennesker, der stadig lever et liv i misbrug.

Så ja, mirakler sker stadig … når vi beder om dem. Så jeg har masser af håb for fremtiden. Og jeg synes, at på trods af Corona, har 2020 budt på en masse gode ting i mit og andres liv.

Bed, og du skal få. Søg, og du skal finde. Bank på, og der lukkes op